GELİŞEN GELİŞTİREN OKUL

Okulumuz genç öğretmen kadrosuyla tüm enerjisini öğrencilerin gelişimine eğitimine ve öğretimine hasrederken bir yandan da kişisel ve mesleki gelişimi için de olanca gayretini sarfetmeye devam ediyor.

Öğrenen ve öğreten okul olma gayretlerimiz kapsamında okulumuzun genç öğretmen kadrosuna sahip olması sebebiyle devlet tecrübesinin ve nezaketinin olmazsa olmazı Protokol Kurallarını bilmeden devletin temsilinin eksik kalacağını düşünerek tamamen kendi talebimiz doğrultusunda okulumuzda Protokol Kuralları Hizmetiçi Eğitimi gerçekleştirdik. Eğitim İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro görevlisi Türkay ÇAKAR tarafından tüm personelimizin katılımıyla gerçekleştirldi.

Yunus Emre'nin dediği gibi biz de Kader gayrete aşıktır diyor ve aşkla öğrenmeye ve öğretmeye devam ediyoruz.

19.10.2022 523